Mezzanine vloer
Overig 6tlpzd  

Verhuizen of meer ruimte door Mezzanine vloer?

U heeft meer ruimte nodig voor het tentoonstellen van uw producten in uw winkel, of voor de opslag van uw producten in uw bedrijfshal? Of wilt u meer stoelen en tafels kwijt kunnen in uw horecagelegenheid? Is het financieel haalbaar om te verhuizen? Of zit u hier op een perfecte plek, alleen zit u krap in de ruimte? Daar is een oplossing voor: een mezzanine vloer. Wat het is, voor wie het geschikt is en wie het kan verzorgen, dat leest u in dit blog.

Mezzanine vloer voor ieder bedrijf

Een mezzanine vloer wordt ook wel een insteekvloer genoemd. Meestal bevindt deze zich tussen twee verdiepingen in. Heeft u een prachtig pand met hoge plafonds, dat het kleine pand ruimtelijk maakt? U kunt er dan ook voor kiezen om de mezzanine vloer in een gedeelte van uw pand kwijt te kunnen, zodat u toch nog een doorkijk heeft naar het de mooie hoge plafonds. Een Mezzanine vloer wordt vaak op maat gemaakt, is er in veel verschillende kleuren te krijgen, vele afmetingen en van diverse materialen. Wat vindt u mooi en handig? Daarmee is de mezzanine vloer ook geschikt voor ieder bedrijf: productie, horeca, winkel, hotel of fitnesscentrum.

Een mezzanine vloer kopen bij specialist

Een mezzanine vloer koopt u bij een specialist. Waarom? Omdat het maatwerk is! Een specialist komt bij u om te kijken wat mogelijk is en maakt daar een plan voor. Bij uw akkoord, zal de vloer op maat gemaakt worden. De specialist kan u dus adviseren en ook met u mee kijken wat veilig is. Daarnaast is het berekenen van de capaciteit van een vloer ook van belang, dat het goed gebeurt voor ieders veiligheid.

Nolte verzorgt u een mezzanine vloer

Een mezzanine vloer specialist, dat is Nolte. Deze partij ontwerpt, produceert en levert en monteert deze vloeren door heel Europa, voor iedere branche. Kijk op hun site voor meer informatie over mezzanine vloeren.