Duurzaam bouwen 6tlpzd  

Vensterbanken & dorpels, kiest u voor natuursteen of composiet?

Bij NATUURSTEENvakman.nl bent u aan het juiste adres voor een vensterbank en dorpels van hoogwaardige kwaliteit voor de beste prijs. Vensterbanken en dorpels op maat gemaakt uiteraard, in de door u gewenste lengte gezaagd en eventueel ook voorzien van een hoekuitzaging of in verstek gezaagd. Dit alles kunt u eenvoudig & voordelig online bestellen. Hierbij kunt u kiezen uit Naast een prachtige natuursteen collectie, waaronder topkwaliteit Belgisch hardsteen, diverse soorten graniet, basalt, bianco carrara marmer en dolomiet, bieden wij ook een uniek assortiment composiet vensterbanken, dorpels en plinten. Wat is nu de juiste keuze?

Natuursteen of composiet?

De voordelen van een natuursteen dorpel en vensterbank zijn duidelijk. Voor welke soort u ook gaat, u kiest bewust voor een unieke kleur, structuur en tekeningen / accenten die zorgen voor een levendige, natuurlijke en sfeervol product. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse oppervlakte bewerkingen. Bij composiet is dit altijd gepolijst, maar in het geval van natuursteen heeft u de keuze uit o.a. gepolijst (hoogglans), gezoet (glad en mat) en gebrand (ruw oppervlakte). Wat meer keuze dus!

Maar toch wordt er steeds vaker gekozen voor een binnen vensterbank en dorpel van composiet. Wij durven niet te kiezen tussen deze twee en het is ook echt een keuze die afhankelijk is van persoonlijke smaak & voorkeuren. Maar de redenen waarom voor composiet gekozen wordt is met name de keuzemogelijkheden op het gebied van (andere) kleuren en kleurtinten. Zeker wanneer een lichtere kleur gewenst is, bijv. een creme, zand, crème, of lichtgrijze tint , dan is composiet de enige mogelijkheden binnen de ‘stenen vensterbanken’. Daarnaast is composiet op het gebied van prijs ook een interessante keuze, waarbij een composiet vensterbank (zeker bij ons) erg scherp geprijsd zijn en in praktisch ale gevallen goedkoper t.o.v. alle natuursteen soorten.

De unieke tekeningen en accenten van ‘echt’ natuursteen blijft een belangrijke reden voor mensen om voor natuursteen te gaan. Maar de ‘tekeningen’ van de natuursteen look composiet producten, zoals bijv. de hardsteen look, worden steeds beter en zijn nauwelijks meer van echt te onderscheiden. De keuze is volledig aan u, maar waar uw voorkeur ook naar uit gaat, bij NATUURSTEENvakman.nl slaagt u altijd! Neem gerust een kijkje op onze webshop en blader eens rustig door de mogelijkheden. Bekijk hier alle vensterbanken van NATUURSTEENvakman.nl >>.