Duurzaam bouwen 6tlpzd  

Douglas hout bij HOUTvakman.nl!

Bij HOUTvakman.nl bestelt u online eenvoudig, snel en voordelig een uitgebreid assortiment douglas hout voor buiten, oftewel douglas tuinhout. Douglas planken, balken, rabatdelen, vellingdelen en vlonderplanken, zowel geschaafd als fijnbezaagd, en met diverse vochtpercentages. Voor iedere buitentoepassing een passend douglas product dus! En naast een uitgebalanceerd productassortiment kunt u bij ons uitgaan van hoogwaardige kwaliteit hout, een scherpe prijs, maar vooral ook een service gerichte en klantvriendelijke behandeling! Hier vertellen wij u uiteraard graag meer over!

Hoogwaardige kwaliteit.

Topkwaliteit producten van topkwaliteit materialen. Wij garanderen kwalitatief hoogwaardige producten en daarbij uiteraard ook een zorgvuldige bewerking. Praktisch al onze producten worden geleverd met FSC of PEFC keurmerk, waarmee u verzekerd bent van hout dat (grotendeels) afkomstig is uit goed beheerde bossen.

Een gericht assortiment.

Wij hebben bewust gekozen voor een gericht online assortiment waarbij we de meest gebruikte houtproducten combineren met de meest voorkomede afmetingen. Op deze manier hebben wij een divers houtassortiment van douglas samengesteld, waarmee we u in de meeste gevallen direct van dienst kunnen zijn, zonder u te overladen met een enorme overdaad aan mogelijkheden. Zo zijn de douglas planken bij HOUTvakman.nl zowel ‘recht toe recht aan’ als ‘bewerkt’ tot rabatdelen direct online aan te schaffen. Wij bieden de meest gebruikte rabatdelen en vellingdelen direct online aan, van Zweeds rabat en 2-zijdige sponningdelen tot channelsiding delen, halfhouts rabat en klassieke kraaldelen.

Douglas balken op maat.

Veel producten betreffen (een stukje) maatwerk en bij diverse producten kunt u extra maatwerk zelfs direct online mee bestellen. Zo kunnen de fijnbezaagde douglas / lariks balken bij HOUTvakman bijna allemaal op maat geleverd worden, eventueel inclusief haaks gezaagde uiteinden. Wel zo handig! Dit doen wij in eigen houtzagerij. Ook afwijkende afmetingen kunnen wij vervaardigen.

Top Service.

Snel en eenvoudig online bestellen is voor ons een belangrijke pijler. Naast een optimale online omgeving waarbij gebruikersgemak, eenvoud van bestellen en veilig betalen centraal staan, is ook klantenservice erg belangrijk. Wij begrijpen dat er vragen kunnen ontstaan bij de zoektocht naar een juist ‘houtproduct’ en wij helpen u hier graag bij. U kunt bellen, mailen of gebruik maken van ons contact / offerte formulier en wij zorgen ervoor dat u snel een passende reactie ontvangt.

Altijd een scherpe prijs.

Met een gericht assortiment, een eigen voorraad & houtzagerij en team vakmannen kunnen wij niet alleen snel leveren en topkwaliteit garanderen, maar ook een scherpe prijs hanteren.