wandklok
Duurzaam wonen Marco  

3 top klokken voor jouw huis

Bij het inrichten van het interieur van bijvoorbeeld een woonkamer, slaapkamer of werkkamer zijn een aantal meubels die altijd terugkomen zoals een tafel, stoelen of een kastje. Wanneer de vaste meubels zijn gekozen kom je uit bij het kiezen van accessoires. Een van die accessoires is bijvoorbeeld een klok. Het kiezen van een juiste klok kan soms nog erg lastig zijn. Je moet onder andere rekening houden met de kleur en de stijl van de klok. Hoe praktisch een klok is om op te hangen is ook van belang. In dit blogartikel vertellen we kort over drie van onze favoriete uurwerken.

1: De industriële klok

Wellicht heb je bij het kiezen van de ideale klok gedacht over een industriële klok. Dit type uurwerk heeft een prachtige vintage uitstraling en geeft elke kamer een klassieke touch. Deze klok past zelfs in een modern interieur, door andere accessoires te kiezen met meer opvallende kleuren te kiezen. Een ander bijkomend voordeel is dat er veel kenmerkende kleuren beschikbaar zijn, voorbeelden van deze kleuren zijn zwart, grijs, bruin en wit. De industriële look wordt gecreëerd door het gebruik van hoogwaardige metalen.

2: Landelijke klok

Een andere leuke optie is de landelijke klok. Zo’n uurwerk heeft een warme uitstraling en geeft een leuke sfeer aan de kamer. Deze warme uitstraling en gezellige sfeer komt voornamelijk door de materialen die gebruikt worden. Hout wordt veelvuldig gebruikt bij deze uurwerken, en daarom zijn ze goed te combineren met meubelen gemaakt van andere materialen zoals metaal.

3: Wandklok

Een wandklok is functioneel, stijlvol en bovenal een echte blikvanger in huis. Iedereen die de ruimte binnenkomt zal direct deze klok opmerken. Heb je een lege muur die er eigenlijk saai uitziet? Dan is dit de ideale oplossing! Ze zijn beschikbaar in verschillende printen, zoals de close-up van een agaatsteen, een pampas pluim of zelfs een geweven rotan patroon. Kortom, de keuze is reuze.

Waar koop ik een klok?

Onze favoriete keuze is Sweet Living Shop. Sweetlivingshop.nl heeft een prachtig assortiment woondecoratie. Dit assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Naast een stoel op zoek naar andere leuke items voor je interieur? Ook dan kan je terecht bij Sweet Living Shop, voor bijvoorbeeld wandkleden, stoelen en lampen.