tafelvoetbal
Overig 6tlpzd  

Welk merk voetbal tafel kies jij?

Tafelvoetbal is een spel wat veel wordt gespeeld. Het kan binnen staan in een huiskamer, maar ook bij een bedrijf. Het is namelijk heerlijk om tijdens de pauze even een potje tafelvoetbal te spelen. Op deze manier kan je heerlijk je gedachtes op 0 zetten en genieten van de vrije tijd met je collega’s. Dit zorgt niet alleen voor minder stres maar ook voor heel veel gezelligheid. Als je een voetbal tafel zoekt dan is het belangrijk dat de voetbaltafel voldoet aan al je eisen. Wil je weten welke verschillende voetbaltafels er zijn? Lees deze blog dan verder! wij vertellen er namelijk meer over.

Tafelvoetbal heeft een lange geschiedenis

Frankrijk is voorloper geweest als het gaat om het uitvinden van tafelvoetbal. In 1794 verbood de Franse koning Lodewijk XIV het gebruik van metalen onderdelen bij alle soorten sportactiviteiten. Dit omvatte het gooien van de bal. Als reactie hierop ontwikkelden Engeland en Duitsland hun eigen unieke tafelvoetbaluitrusting die uiteindelijk in 1797 werd gepatenteerd.

Hier kan je uit kiezen

Het is geweldig om een voetbaltafel thuis te hebben. Het neemt altijd veel plek in. Gelukkig is hier wat aan te doen! Er zijn namelijk verschillende voetbaltafels die inklapbaar zijn. Op deze manier kan je wanneer je maar wilt een potje spelen, zonder dat de tafel de hele tijd in de weg staat. Daarnaast zijn er ook voetbaltafels in verschillende maten verkrijgbaar. Je kunt zelfs kiezen uit een mini variant. Deze voetbaltafel kun je gemakkelijk op een tafel neerzetten en voilà je kunt een potje spelen. Denk er alleen wel over na met hoeveel je personen doorgaans gaat spelen. Als dat er vier zijn dan is een mini voetbaltafel  niet echt ideaal. 

De partij Voetbaltafel.nl

Wil je graag een voetbaltafel voor eigen gebruik of voor in het bedrijf waar je werkt? Neem dan gerust een kijkje op de website van Voetbaltafel.nl. Hier staan namelijk veel verschillende voetbaltafels van verschillende merken, onder anderen; Garlando en Heemskerk. Heb je nog een vraag over een voetbaltafel? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten ze helpen je namelijk graag verder!