Overig 6tlpzd  

Papieren tassen bedrukken

Wil je jouw papieren tassen bedrukken? Dan ben je aan het goede adres bij Rotim. Deze shop heeft een enorm aanbod aan tassen, vloeipapier en verzendverpakkingen. Ze hebben bijvoorbeeld onbedrukte tassen, bedrukte tassen met eigen logo, papieren tasjes, vloeipapier, zijdepapier, verzendpakkingen, fourniturenzakjes, tape en dozen. Door dit ruime assortiment zit er altijd iets tussen wat past bij waar je naar op zoek bent. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel een kijkje op de webshop.

De voordelen van Rotim

Ben je benieuwd naar de voordelen van Rotim? Door de levering van buitenlandse leveranciers, hebben ze altijd alle producten op voorraad. Wereldwijde inkoop betekent daarnaast profiteren van de ruimte markt. Daarnaast hebben ze ruim 20 jaar ervaring, waardoor ze overal de beste kennis over hebben. Ten slotte werken ze met vriendelijke en behulpzame medewerkers. Daarnaast hebben ze een uitgebreid assortiment met verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het aantal, de kleuren, de soort en de afmeting. Genoeg om te vinden waar je naar op zoek bent!

Persoonlijke boodschap

De mogelijkheden van papieren tassen bedrukken zijn enorm. Heb je bijvoorbeeld een eigen bedrijf, waar je tasjes voor nodig hebt? Of sta je op een evenement of een beurs waar je relatiegeschenken wilt uitdelen? Er zijn genoeg mogelijkheden om gebruik te maken van papieren tassen bedrukken met een persoonlijke boodschap. Je laat hierdoor altijd een persoonlijke boodschap achter, wat voor een goede binding zorgt met de klant. En dat is natuurlijk wat we willen!

Wil je een bestelling plaatsen?

Weet je wat je wil hebben en wil je een bestelling plaatsen? Dat kan gemakkelijk en snel in de webshop. Je geeft je voorkeuren aan en de bestelling kan afgerond worden. Als er op werkdagen voor 15:00 een bestelling wordt gedaan, dan wordt het pakket nog dezelfde dag aangeboden bij de pakketdienst. Daarnaast wordt er voor elke bestelling verzendkosten in rekening gebracht, van €7,50. Wil je zo snel mogelijk jouw bestelde producten in huis ontvangen? Twijfel dan niet en bestel bij Rotim!