Duurzaam wonen 6tlpzd  

Een toegankelijke carport lichtstraat van GLASvakwerk.nl

Een lichtstraat voor uw carport bestelt u – eenvoudig online & zelfs compleet op maat – bij GLASvakwerk.nl. De vlakke lichtstraten voor een plat dak van GLASvakwerk zijn speciaal bedoeld voor buitenobjecten zoals carports. We vertellen u graag wat meer over de mogelijkheden. 

1 van de 4 standaard maten of op maat?

U vindt een gerichte collectie lichtstraten bij GLASvakwerk.nl die ideaal geschikt zijn voor uw carport, zowel op maat als in vaste “standaard” afmetingen. Wanneer u zich van tevoren al een beetje verdiept in de mogelijkheden, is de kans groot dat u binnen onze collectie standaard maten een passende optie kunt vinden. De maatvoering is hierbij gebaseerd op de “uitsparingsmaat”, waarbij u de keuze heeft uit 100×100 cm, 200×100 cm, 300×100 cm en 450×100 cm. Al onze standaard varianten hebben een (extra) scherpe prijs, kunnen we sneller leveren en kunt u  inclusief “losse opstand” bestellen. 

Daarnaast kunt u bij ons ook een lichtstraat op maat bestellen. Met een breedte tot max. 150 cm & een lengte tot max. 595 cm kunnen wij voor iedere carport de juiste vlakke lichtstraat leveren! Of u nu kiest voor maatwerk of 1 van onze standaard maten, wij zorgen voor een secure levering en u kunt ook altijd kiezen voor montage door onze ervaren vakmannen!  

Meer over ons:

Bij GLASvakwerk bestelt u een vlakke frameless lichtstraat voor een overkapping, veranda & carport – eenvoudig en voordelig online. Wij staan garant voor topkwaliteit materialen, scherpe prijzen, maatwerk in eigen beheer & een snelle levering. Dit alles binnen een heldere online visie waarbij gebruikersgemak, eenvoud van bestellen, veilig betalen en een super klantenservice centraal staan. Onze gekwalificeerde & ervaren medewerkers zorgen altijd voor een prachtig maatwerk product, met zorg en liefde voor het vak vervaardigd.