Duurzaam bouwen 6tlpzd  

Rolluiken zijn duurzaam!

Wanneer je rolluiken toepast bespaar je zowel in de winter als zomer op energie. Rolluiken zorgen namelijk voor thermische isolatie. Jouw woning is hierdoor in de winter warmer en in de zomer koeler. Wanneer je een rolluik sluit verlies je tot wel ca. 15-20% minder van het gewenste kamertemperatuur. Ook bespaar je nog op stookkosten waarmee je dus jouw rolluiken erg snel terugverdiend. Let wel op, wanneer je duurzame rolluiken wilt, raden we je aan om te kiezen voor aluminium rolluiken. Wanneer je kunststof rolluiken toepast, krijg je niet de gewenste resultaten voor duurzaam wonen. 

Meegaan met de tijd

De rolluiken zijn elektrisch te bedienen. Dit is naast handig, ook erg goed voor de levensduur van je rolluik. Het rolluik slijt minder dan als wanneer je het rolluik met de hand bediend. De levensduur van het rolluik gaat met ong. 3 jaar omhoog. Ook is het zo dat wanneer je kiest voor een elektrisch rolluik, je ook kunt kiezen om het te bedienen met jouw smartphone! Met jouw smartphone kun je verschillende rolluiken (en andere zonwering bedienen), een timer instellen, analyses inzien over jouw gebruik en nog veel meer. Wil jij meer informatie en inzicht in de elektrische rolluiken kosten? Ga rolluiken online kopen bij Rolluiken33.nl. Je krijgt direct inzicht in de prijs, aanvullende informatie en je kunt meteen online een bestelling plaatsen.

Screens

Naast de rolluiken kun je ook andere buitenzonwering kiezen voor een duurzaam eindresultaat. Zo biedt Rolluiken33 ook screens aan. Rolluiken33 heeft een topaanbod van A-kwaliteit screens en dat tegen de scherpste prijzen. De screens zijn de trend van het moment en men kiest hier dan ook steeds vaker voor. De screens hebben een doek die je omhoog en omlaag kunt halen. Deze doeken geven de screens een moderne uitstraling. De screens zijn een tikkeltje duurder als rolluiken en zijn ook leverbaar met elektrische bediening. Overweeg ook de screens wanneer je toe bent aan nieuwe buitenzonwering voor je woning. Wil jij meer informatie over de screens en wil je direct een prijs berekenen? Bekijk hier de screens >>

Wil jij persoonlijk advies, meer informatie en de zonwering bekijken en testen? Bezoek dan eens de showroom van Rolluiken33.nl. In de showroom in Venlo informeren de experts je over de duurzaamheid van rolluiken, kun je de rolluiken bekijken, voelen en zelfs testen! De showroom is 6 dagen in de week geopend en je kunt een bezoek brengen zonder een afspraak te maken. Loop naar binnen en krijg direct meer informatie over het aanbod.