handigheidjes in huis
Overig 6tlpzd  

Handigheidjes in huis? Lees hier een aantal voorbeelden

Hoe maak je van een huis je thuis? Misschien denk je aan een verbouwing, een aanbouw of een verdieping op je woning plaatsen. Maar het kan ook anders. Denk minder groot, maar meer in details, inrichting en gemak. In dit artikel laten we voorbeelden zien die ontzettend handig zijn voor in het dagelijks huishouden.

Geen inkijk geeft rust 

Heb je ramen aan de straatkant, dan weet je dat vaak mensen even snel naar binnen kijken als ze langs jouw woning lopen. Dat is allemaal leuk en aardig, maar voor jouw privacy is dat funest. Gebruik daarom vouwgordijnen van ilumio. Dit soort gordijnen is ontzettend handig als het gaat om sfeer bieden aan je huiskamer en het genereren van privacy. Ze zorgen ervoor dat mensen die van buiten naar binnen kijken wel de mooie stof kunnen zien, maar niet naar binnen kunnen gluren. Handig toch?

Het kan zijn dat meerdere ruimtes wel een oppepper kunnen gebruiken. Soms kan een andere indeling van een kamer al wonderen verrichten. Pas hier wel je raamdecoratie op aan, zodat je echt het gevoel hebt dat je deze ruimte slim hebt ingericht. Met ilumio raamdecoratie kun je elke ruimte in je woning omtoveren tot kamers die de juiste sfeer ademen. Je voelt je op en top op je gemak, wat je huis nog meer een thuis maakt. 

Comfort en gemak, denk ‘smart’

Is het niet heerlijk als je woning het leven leuker en makkelijker maakt? Met ‘slimme’ raamdecoratie krijg jij je huis in beweging en past het zich aan, aan jouw woon- en leefritmes. Doe de gordijnen open en dicht vanuit je stoel, of dim de lichten als je een romantische sfeer wilt creëren. Schijnt de zon te fel in je woonkamer? Met een druk op de knop bepaal jij de lichtinval door gordijnen of lamellen te kantelen. Naast het regelen van automatische raamdecoratie, zijn er ook mogelijkheden om verlichting, verwarming en elektrische apparaten als wasmachine en droger te bedienen. Ideaal dus en hou je meer tijd over om te genieten van je woning.

Accessoires en details

Is je woning opgeruimd, staat je interieur goed en zijn al je ruimtes van raamdecoratie voorzien? Dan is het tijd voor het aanbrengen van accessoires en details om jou nog meer op je gemak te laten voelen in je woning. Denk aan beeldjes of fotolijstjes, als het je maar een gevoel van rust, warmte en veiligheid geeft. Wat ook sfeer geeft, is het plaatsen van verse bloemen en groene planten. Het geeft meer leven, dynamiek en sfeer in je woning. Het leven kan soms zo makkelijk zijn.