tuinbank hout
Duurzaam wonen 6tlpzd  

Zomers loungen op de Douglas hoekbank

Een hoekbank van Douglas hout is duurzaam geproduceerd. Deze houtsoort heeft een warme en unieke uitstraling, belooft een lange levensduur en is makkelijk in onderhoud of het zomer of winter is. Tel daarbij op dat de Douglas hoekbank verkrijgbaar is in verschillende modellen en samenstellingen gecombineerd met een royale keus aan comfortabele en zachte kussens en loungen krijgt een hele nieuwe betekenis.

Verschillende mogelijkheden

De Douglas hoekbank vormt een serie waarbinnen u keus kunt maken uit verschillende mogelijkheden. Zo is er een hoekbank met een extra hoge rugleuning of juist met hoge armleuningen. U kunt een apart aanzetdeel toevoegen of er een heuse loungebank van maken door de bank met een chaise longue uit te breiden. Het meest gewaardeerde model is stoer en stevig maar de nieuwste modellen hebben een luchtiger uitstraling door onder andere metalen poten waardoor ze een perfecte balans vormen tussen elegantie en stijlvolle robuustheid.

Impregneren met olie

Een Douglas hoekbank is het meest gebaat bij een goede voorbehandeling met olie. In de spuitcabine worden alle delen gespoten waardoor geen plekje onbehandeld blijft en vocht geen kans krijgt om het hout in te trekken. U kunt kiezen tussen een naturel kleur olie waardoor de structuur van het hout prachtig tot zijn recht komt, olie in een wat vergrijsde tint of een frisse whitewash look. Het advies is om na een jaar of twee de behandeling te herhalen. Dit kunt u eenvoudig zelf doen met de apart verkrijgbare olie zodat de levensduur van uw bank nog verder verlengd wordt en u zeker weet dat de winter er geen vat op krijgt.

Comfort met kussens

Het bijzondere design van de Douglas hoekbank is er in combinatie met een royale keus aan zit- en rug kussens in allerlei kleuren. De kussens zijn beschikbaar in drie modellen. De zitkussens zijn tien centimeter en de rug kussens in strakke uitvoering altijd acht centimeter dik zodat u lekker zacht zit. Comfort en gevoel voor luxe staan voorop in deze aangeboden selectie. Wilt u graag wat dieper wegzakken kan dat in de heerlijke royale plofkussens en over een vlekje hoeft u zich geen zorgen te maken. Welk type kussen u ook kiest, ze zijn allemaal vuil,- en waterafstotend en kleur- en slijtvast. Dit zorgt ervoor dat de kussens all weather resistent zijn. Wilt u ze toch een keer wassen kan dat dankzij de handige ritssluiting.

De Douglas hoekbank zorgt samen met de heerlijke all weather resistant kussens, ongeacht welk model u ook kiest, voor een lounge ervaring zoals u die voor ogen heeft, comfortabel, luxe, praktisch en perfect passend bij uw leefstijl.