led spots
Duurzame energie Marco  

Maak je inrichting strak met inbouwspots

Een strakke en moderne inrichting is misschien wel dé interieurtrend van het jaar. Vrijwel elk interieurprogramma tovert huizen om in strakke en moderne woningen. Led inbouwspots kunnen daarbij niet missen. Deze manier van verlichten is strak, mooi en handig. Ze zijn dan ook in elke ruimte wel terug te vinden. Van de keuken tot de badkamer, overal kunnen inbouwspots geïnstalleerd worden. 

Voordelen van led inbouwspots

De naam zegt het eigenlijk al; inbouwspots worden ingebouwd in het plafond. Dit in tegenstelling tot plafondlampen die aan het plafond bevestigd worden. Bij inbouwspots is er geen zichtbare bedrading, wat meteen een strakke uitstraling geeft. Vaak zijn de inbouwspots kantelbaar, dus je kunt ze precies kantelen zoals je ze graag wilt hebben. Wanneer een deel van de kamer bijvoorbeeld wat meer licht nodig heeft, draai je het spotje eenvoudig naar die kant. Zo is elke ruimte precies verlicht zoals jij het mooi vindt. Daarnaast kunnen inbouwspots gedimd worden. Hierdoor is het niet alleen functionele verlichting, maar kunnen ze ook als sfeerlicht gebruikt worden. Aangezien het ledverlichting is, kan de intensiteit en kleur vaak aangepast worden via smartphone of tablet. De meeste ledverlichting kan namelijk verbinding maken met de wifi. Kijk hier goed naar voordat je de inbouwspots koopt. Niet elk spotje is namelijk geschikt om te dimmen of op afstand aan te passen. Hier kun je beter voor aankoop achter komen dan wanneer de spotjes al zijn ingebouwd. 

Geen stofvanger

De plafondlampen die aan het plafond bevestigd worden, vangen stof. Dit betekent dat deze lampen regelmatig afgestoft moeten worden. Omdat inbouwspots in het plafond zitten, kunnen ze geen stof vangen en hoeven ze niet afgestoft te worden. 

Niet alleen voor plafond

Over het algemeen worden inbouwspots geplaatst in het plafond, maar je kunt ze ook in de muur of vloer plaatsen. Daarnaast kun je bij LEDlampenkopen.nu terecht voor weerbestendige inbouwspots. Ideaal voor onder de overkapping, veranda of carport. De inbouwspots voor buiten zijn waterdicht en gemaakt van roestvrijstaal. Hierdoor zijn de spotjes bestand tegen elk weertype. Je bestelt de inbouwspots eenvoudig via de app of de website van LEDlampenkopen.nu. Heb je vragen of wordt je graag voorzien van advies? Neem dan contact op met de klantenservice.