luxe badkamer
Overig 6tlpzd  

Genieten van elk moment in een luxe badkamer:

Luxe badkamers zijn badkamers waarbij je kunt genieten van elk moment dat je in die ruimte aanwezig bent. Een luxe badkamer ziet er niet voor iedereen hetzelfde uit. De één houdt van een luxe uitstraling de ander van mooie dingen die ook duurzaam en energiezuinig zijn. Dit kan tegenwoordig goed samen. Hoogwaardige kwaliteit zorgt voor duurzaamheid. Bad accessoires zoals een douchekop, mengkraan of thermostaatkraan zijn tegenwoordig door innovatie zuiniger en veiliger in gebruik. Een op maat gemaakt badmeubel van hoogwaardige kwaliteit zorgt voor de luxe uitstraling. Wanneer je het badmeubel combineert met een bad of douchesysteem dat jij mooi vindt, dan krijg je jouw eigen luxe badkamer. Als je de badkamervloer nog moet leggen kies dan voor vloerverwarming. Vloerverwarming zorgt namelijk voor comfortabele warmte. Ben je een koukleum? Dan kun je er een elektrische design radiator bij aanschaffen voor extra warmte op koude dagen.

Kleur en stijl zorgen voor het gevoel van luxe:


Bij een luxe badkamer zorgen kleur en stijl voor het gevoel van luxe. Mensen houden allemaal van andere kleuren en stijlen. Zo houdt de één van ronde vormen terwijl een ander liever strakke rechthoekige vormen heeft. Zwart, wit, gemengd of hout. Alles kan in een luxe badkamer. Wat voor luxe zorgt is de kwaliteit van de materialen en producten die worden gebruikt. Een op maat gemaakt badmeubel, mooie tegels, luxe kranen, een grote regendouche, alles is mogelijk. De ruimte die je hebt om een badkamer te creëren én je eigen smaak, bepalen uiteindelijk hoe je badkamer eruit komt te zien. Door badkamer inspiratie op te doen kom je erachter hoe je het beste jouw luxe badkamer kunt creëren. Wanneer je een partner en kinderen hebt is de keuze anders dan wanneer je alleen bent. Denk hierbij aan een beveiligde thermostaatkraan bijvoorbeeld. 

Luxe en toch een energiezuinig badkamer:


Door innovatie kun je nu niet alleen kiezen voor luxe badkamer producten, maar ook voor energiezuinige en/of veilige badkamer producten. Je kunt je badkamer inrichten met een vrijstaand bad van uitstekende kwaliteit voorzien van een antislip laag voor de veiligheid. Kies voor je inloopdouche een douchesysteem met een grote regendouche en een thermostaatkraan voorzien van de SafetyFunctie. De nieuwste innovatie voor toiletten zijn onder andere de douche-wc waarbij je geen wc-papier meer nodig hebt. Daarnaast kun je bij een douche-wc kiezen voor extra’s zoals een verwarmde toiletbril of een warme lucht föhn. Of kies voor een randloos toilet, een toilet zonder randen zodat er nooit meer kalk, vuil of bacteriën onder de rand kunnen komen. Je kunt hierbij ook een coating laten aanbrengen.

Een luxe badkamer vraagt om een goed ontwerp:


Een badkamer ontwerp is belangrijk omdat het ontwerp laat zien hoe de badkamer uiteindelijk wordt. Met een goed ontwerp haal je alles uit de ruimte die jouw badkamer moet worden. Een goed badkamer ontwerp vraagt dan ook om technische kennis en als je een badkamer ontwerp laat maken kan degene die dit maakt je ook helpen met het maken van slimme en praktische keuzes.

Deze tekst is gemaakt in samenwerking met baden+.