nieuwe bank kopen
Duurzaam wonen Marco  

Eerst kijken, dan jouw bankstel kopen

Een Bankstel kopen is een aangelegenheid waar je graag wat meer aandacht aan besteedt. Het is namelijk de bedoeling dat je jaren plezier hebt van je aankoop. Hoe zorg je er dan voor dat je de juiste stijl in huis haalt? Wij geven wat stof tot nadenken alvorens je naar de eerste de beste banksteldealer rent.

Bankstel op maat kopen

Bij veel leveranciers zien bankstellen er al gauw hetzelfde uit. Voor je het weet heb je het gevoel dat je bij de buren op de bank zit. De stijl van een bankstel is erg persoonlijk en dus begrijpen wel dat je deze nog het liefst helemaal laat afwerken aan de hand van jouw wensen. Welke stoffering heeft bijvoorbeeld jouw voorkeur? Leder, fluweel of stof? Of is een praktische en goed afneembare afwerking jouw voorkeur in verband met kleine kinderen? Welke afmetingen mag het bankstel hebben? En moet hij recht zijn of heeft een hoekbank de voorkeur? Daarnaast is het bankstel vaak de eyecatcher van de woonruimte, je ziet hem direct staan wanneer je de kamer binnenkomt. De kleur is dus erg bepalend voor de algehele uitstraling van deze ruimte. Ga jij voor licht en landelijk, donker en stoer of juist aardetinten en industrieel?

De voordelen van Urbansofa

Ken je dat? Dat je bepaalde kenmerken van meerder banken aantrekkelijk vindt en dat je deze het liefst zou samenvoegen in één bankstel? Dan is UrbanSofa het adres om jouw bankstel te kopen. Hier kun je namelijk alleen al kiezen uit 160 meubelstoffen en lederkleuren. Er zit dus gegarandeerd een type tussen dat in jouw interieur past. Wij kunnen ons voorstellen dat je ze graag eerst eens in het echt ziet en voelt. Kom dan gerust eens langs in een van de verkooppunten. Hier staan experts voor je klaar met passend interieuradvies. Aan te raden is om ook eens te kijken naar de rest van de collectie, op die manier creëer je gemakkelijk een stijlvol geheel.